سوء استفاده شهرداری اهواز از نجابت مردم
سوء استفاده شهرداری اهواز از نجابت مردم
نماینده مردم اهواز گفت: فرق مدیریت در اهواز با سایر شهرها در این است که در دیگر شهرها هنر دارند چگونه با پول و اعتبار کار کنند ولی در اهواز این هنر نیست.

 

سیدکریم حسینی نماینده مردم اهواز در گفتگو با خبرنگار رهیاب در این باره اظهار کرد: پیش از این عنوان می‌شد نمایندگان پیگیری جذب اعتبار باشند تا توسعه شهری تحول یابد،همه نمایندگان بخصوص نمایندگان اهواز با تلاش فراوان  و تعامل و مراودت با مسئولین کشوری، اعتبارات مناسبی را تحت عوارض حق آلایندگی که از سال ۹۴ روی زمین مانده بود را جهت خدمت رسانی به مردم جذب کنند.اکنون سازمان‌های مربوطه باید نسبت به بودجه و اعتباراتی که گرفته اند پاسخگو باشند آن هم نه با ارائه آمار در رسانه‌ها بلکه با تحقق خدمت‌رسانی با تحول و تغییر در سطح شهر.

 

حسینی با اشاره به این موضوع که میان همه شهرداری های کشور علیرغم همه کم و کاستی ها در شرایط فعلی اقتصادی کشور  بالاترین رقم به شهرداری اهواز داده شد، بیان کرد: نظر به اینکه وضعیت خدمت رسانی در حیطه های مختلف خدمات ،توسعه شهری، بهبود وضعیت ورودی های شهر معابر شهری و … تحولی ایجاد شود. اینکه اقایان با ارائه امارهای کلی ادعا بر هزینه کرد این بودجه در حیطه های مذکور دارند اما مردم هیچ کدام از این تغییرات را به چشم نمی بینند.بسیار جای سوال است؟

 

نماینده مردم اهواز با اشاره به این موضوع که علیرغم محدودیت های سایر استان‌ها در خوزستان جهت هزینه کرد عوارض حق آلایندگی در حیطه های خدمت رسانی به مردم محدودیتی اعمال نشد و از آنجا که نیمی از وظایف نمایندگان مردم نظارتی است ،ما وظیفه داریم بر نحوه هزینه کرد این بودجه که مبلغ قابل توجهی نیز بود نظارت داشته باشیم.

 

حسینی با بیان به اینکه پس از انتقادهای فراوان نمایندگان مردم شهرداری طی گزارشی از قاب رسانه ها با ارائه آمار کلی اینکه گفته شود بخشی از بودجه عوارض آلایندگی را صرف برخی پروژه ها من جمله پروژه تقاطع شهید چمران کرده ایم اصلا قابل قبول نیست زیرا این پروژه طبق قرداد تهاتر شهرداری با قرارگاه خاتم الانبیا بسته شده و هزینه کرد بودجه در این پروژه از سوی شهرداری پذیرفته نیست. همچنین هزینه کرد در ورودی های شهر و بهسازی معابر آنگونه که اعداد و ارقام ذکر شد به تغییر قابل توجهی به چشم مردم نیامده است.

 

وی افزود : متاسفانه در گزارش گرفته شده از همه شهرداری ها و دهیاری های استان ، باوجود تعداد ۳۰ شهرستان و بالای تعداد شصت شهرداری و چند هزار دهیاری همه آنها در خصوص اعتباراتی که گرفته اند گزارشی از ریز هزینه کرد ارائه داده اند  به جز شهرداری اهواز.

 

حسینی ضمن تاکید بر درخواست ورود جدی نهادها و دستگاههای نظارتی به موضوع عدم ارائه آمار و اسناد شفاف هزینه کرد بودجه عوارض آلایندگی در شهر اهواز،خواستار ورود مدعی العموم جهت عدم پاسخگویی‌ مسئولین شهری به مردم و همچنین توضیحاتی در خصوص دلایل روند کند برخی پروژه های سطح شهر و مشکلات متعددی که برای شهروندان ایجاد کرده اند، شد.

 

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گفت: دوستان ما انتقاداها و تذکرات ما را که از سال قبل بوده را به پای حرف های سیاسی و انتخاباتی نگذارند.

 

نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از سرعت و کیفیت پروژه‌های شهر اهواز گفت: شب گذشته به منظور نظارتی بر روند پروژه‌های سطح شهر و وضعیت معابر شهری در شهر اهواز گشتی در شهر داشتیم، متاسفانه مردم از ما بدلیل کیفیت پایین خدمات شهری و ضعیت معابر و مشکلات پیش آمده جهت ترددشان گلایه دارند.

 

حسینی با اشاره به مسدود بودن برخی معابر اصلی در برخی نقاط شهر با توجه به نزدیکی فصل بازگشایی مدارس،افزود : قطعا در فصل مدارس به دلیل بسته بودن برخی از مسیرهای پر تردد که محل تمرکز مدارس دانش آموزان من جمله امانیه و کیانپارس و .. است بسیاری از رانندگان و شهروندان اهوازی با چالش جدی روبرو خواهند بود.

گلایه مندی مردم در بحث ساماندهی شهری

وی با اشاره به اینکه بارها تذکراتی در خصوص ترمیم و بازگشایی نوارهای حفاری شده در نقاط مختلف شهر داده ایم، افزود : با وجود بودجه های خوب تزریق شده به بدنه شهرداری و آبفا مردم انتظار دارند سرعت و کیفیت خدمت را ببیند اما آنچه امروز مشهود است گلایه مندی مردم در بحث ساماندهی ورودی ها ،معابر توسعه زیرساخت های معابر شهری،وضعیت خدمات شهری و ایجاد مشکلات جهت تردد در معابر با وجود مسدود بودن بسیاری از راه ها است و این ضعف مدیران شهری و شهرداری اهواز را می‌رساند.

 

نماینده مردم اهواز با اشاره به اینکه مسئولین شهرداری اهواز از نجابت و صبوری مردم اهواز سوء استفاده می کنند گفت : فرق مدیریت در اهواز با سایر شهرها در این است که در دیگر شهرها هنر دارند چگونه با پول و اعتبار کار کنند ولی در اهواز این هنر نیست، شواهد بیانگر این موضوع است که توانایی و هنر آقایان در کنده کاری و ایجاد مشکل برای مردم بیشتر از رفع مشکلات و فراهم کردن آسایش شهروندان است، اگر همین همت در کنده کاری نقاط شهر و مسدود کردن معابر را جهت بهبود و پیشبرد پروژه های شهری بکار می بردند قطعا بسیاری از آنان به سرانجام رسیده بود.

 

وی افزود: در بسیاری از دیگر شهرها شاهد هستیم با تعامل شهرداری با سایر مسئولین شهری پروژه ها بدرستی تعریف و از منابع مالی بدرستی استفاده می‌کنند و در موعد وعده داده شده پروژه به اتمام می‌رسد و یا اینکه چنانچه تاخیری در اتمام پروژه باشد ضمن پوزش از مردم علت آن را بیان می کنند اما متاسفانه این تعامل و احترام به شهروندان را در شهرداری اهواز مشاهده نمی‌کنیم.

ورود نهاد های نظارتی بر روند انجام پروژه ها

نماینده مردم اهواز با اشاره به اینکه در سالهای اخیر بیشترین اعتبارات استان به اداره ابفا و پروژه های مربوطه را داشته ایم ،گفت:اکنون بنده وکیل مردم سوال می کنم که بعد از یکسال نتیجه کار چه شد؟ گویی در اهواز شهرداری پول می گیرد که اسفالت کند و آبفا پول می گیرد کنده کاری کند ،قطعا اگر وارد فصل بارندگی شویم مردم بخاطر چالش های موجود در مسیرهای در حال انجام پروژه و مسدود از ما گله مند خواهند بود.

 

حسینی با اشاره به اینکه ما بعنوان نماینده مردم بارها به شهرداری و آبفا تذکراتی داده ایم و انتظار داشتیم شرایط بهتر شود ولی نشد، گفت: اکنون زمان ورود نهاد های نظارتی بر روند انجام پروژه ها با سرعت پایین است،آقایان چنانچه بخواهند می توانند بصورت سه شیفته یک پروژه را پیش ببرند تا زودتر پروژه پایان یابد چگونه است که در استان‌های دیگر می شود و در خوزستان نمی شود و یا اینکه پروژه ای شروع می شود باید زمانبندی شروع و پایان آن ذکر شود ،چپنانپه اعتبار پروژه ای را ندارید به آن دست نزنید این پذیرفته نیست پروژه ای شروع شود و مردم با تحمل سختی و محدودیت های تردد و معابر روبرو شوند و بعد از مدتی پروژه بدلیل کمبود بودجه خوابیده شود، اگر در وضعیتی هستیم که نمی توانیم در یک زمان چند پروژه را به اتمام برسانیم به کار دست نزنید و برای مردم مشکل و دردسر ایجاد نکنید.

  • منبع خبر : رهیاب