
ابراهیم نوشادی حدود ۱۳ سال معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اهواز بوده و پایه گذار بسیاری از ساختارهای تشکیلاتی در زمینه های بودجه، برنامه ریزی و نیروی انسانی در شهرداری اهواز بوده است. در این مدت، سنگ بنای اقدامات فرایند محور و ساختاری جهت برقراری انضباط مالی و بودجه ای گذاشته شد و بهمین دلیل از تجربیات نوشادی در سازمان شهرداریهای کشور نیز استفاده شد و از وی در تدوین برنامه های کلان حوزه شهرداریها دعوت می شد.
با چنین تجارب طولانی و موثری، وی هم با فضای مدیریتی و اجرایی در شهرداری اهواز و هم با ساختارهای ایجاد شده و برنامه های بودجه سنواتی آشناست ضمن آنکه برنامه توسعه ۵سال شهرداری نیز با مدیریت وی تهیه و تدوین شد و انتخاب و حضور وی در جایگاه شهردار اهواز هم بنا به همین تجربیات و سوابق و بدون روابط رانتی و لابی ها و تلاش های نامتعارف صورت گرفت تا تلاطم های مدیریت شهری باتوجه به شناختی که وی از مجموعه شهرداری دارد، آرام شود.
غرض از بیان این سخنان، ایجاد مصونیت از نقد و پرسش برای شهردار نیست و طبیعتا عملکرد هر مقام مسئولی می بایست با سلاح نقادی مورد نظارت نخبگان و افکار عمومی قرار بگیرد، اما حضور نوشادی بعنوان شهردار با لحاظ مطالب پیش گفته، فرصت خوبی است تا دوره ای از مدیریت فرایندی و برنامه محور با استفاده از تجارب طولانی مدیریتی در درون شهرداری، تجربه شود. لازمه موفقیت مدیریت شهری و حرکت رو به جلوی شهر این است که فضای آرامش و عاری از حاشیه سازی حاکم باشد و همه دلسوزان شهر، با هم افزایی گره از مشکلات شهر بگشایند.
ایجاد فضاهای حاشیه ای، نه تنها کمکی به شهر نمی کند بلکه باعث ایجاد استرس و فشار بیشتر به شهر و اداره آن می شود و بر مشکلات شهر می افزاید.
از این رو هم مسئولان استان و هم جریانات اجتماعی و همه کسانی که تعلق خاطری به شهر دارند می بایست در همین راستا گام بردارند و فضای تنفس در شهر برقرار شود تا این دوره گذار سخت و دشوار کرونایی، اقتصادی و انتخاباتی را پشت سر بگذاریم.