پرستو شهنی اظهار داشت: این تعداد ورزشکار در ۲۷ شهرستان استان به صورت مستمر در ۵۶ کمیته ورزشی از جمله فریزبی، داژبال، طنابزنی، یوگا، آمادگی جسمانی، ایروبیک، پیلاتس و … فعالیت دارند .
وی با اشاره به اینکه حضور بانوان در برنامههای این هیات به صورت فردی و تیمی در رقابتها و فعالیتهای فرهنگی، ورزشی چشمگیر است گفت: بی شک اگر فرهنگسازی بهتری در این زمینه صورت گیرد تعداد بانوان ورزشکار روز به روز افزایش مییابد.
نایب رییس هیات ورزش های همگانی به اهمیت برگزاری دورههای آموزشی برای داوران و مربیان و انجام پویش های مردمی به خاطر شیوع ویروس کرونا در منزل با همراهی خانوادهها اشاره کرد و گفت: تاکنون اقدامات بسیار خوبی در این مورد صورت گرفته و هیات استان در انجام پویش های ورزشی جزو برترین های کشور است.
وی با بیان اینکه توسعه ورزشهای همگانی نقش اصلی در تامین نشاط و سلامتی شهروندان به خصوص بانوان و دختران دارد گفت: هیات ورزشهای همگانی خوزستان از ابتدای شیوع ویروس کرونا فعالیتهای زیادی را به اجرا گذاشته که مهمترین این برنامهها، اجرای پویش «آماده باش» در کشور بود و توانستیم عنوان دوم را به خود اختصاص دهیم.
شهنی افزود: توسعه و نهادینه سازی ورزش در جامعه، نیازمند فرهنگ سازی و آگاهی بخشی در خصوص اهمیت ورزش است، از طرفی مردم باید بدانند با کمترین امکانات و هزینه می توان به سمت ورزش روی آورد.
وی با بیان اینکه استقبال مردم از ورزشهای همگانی بسیار خوب است و تدابیر لازم را برای فرهنگسازی در این خصوص داریم گفت: همگانی کردن ورزش در جامعه میتواند عامل بازدارنده از بسیاری بیماریها و آسیبهای اجتماعی، روحی و روانی جامعه بوده که کم هزینه تر از دارو و درمان است لذا باید مردم را به سمت ورزش های همگانی ترغیب کنیم.
خوزستان با چهار میلیون و ۷۱۱ هزار نفر جمعیت ۴۷ هیات ورزشی و بیش از ۳۰۰ هزار ورزشکار بیمه شده دارد و تقریبا نیمی از جمعیت استان را بانوان تشکیل می دهند.